درمان خستگی در PKD

درمان خستگی در PKD

درمان خستگی در بیماری های کلیه PKDPolycystic (PKD) یک بیماری کلیوی ژنتیکی است. برای بیماران مبتلا به PKD با سطح کراتینین بالا آنها را به احساس خستگی. سپس، چرا PKD بیمار آسان است برای احساس خستگی؟ درمان خستگی در PKD چیست؟

بیماری کلیه پلی کیستیک (PKD) است بسیاری از کیست در حال رشد در کلیه. کیست را افزایش می دهد و بزرگ روز به روز. با کیست بزرگ و به طور فزاینده، سازه کلیه تحت ستم نتیجه از دست دادن توابع فیلتراسیون. توابع فیلتراسیون حذف مواد زائد و سموم از بدن در قالب ادرار. با رسوب مواد زائد و سموم، عوارض بسیاری ظاهر خواهد شد، مانند کمر درد، هماچوری، فشار خون بالا و خستگی وجود دارد.

درمان خستگی در PKD چیست؟

برخی از بیماران ممکن داروهای غربی را قبول کنید اما برای این بخش از بیمار آنها ممکن است از عوارض جانبی مختلف رنج می برند. چه بدتر، کسانی که درمان تنها می تواند علائم ناشی از PKD و پیشرفت PKD است هرگز متوقف نمی شود زنده کرده ام.

بنابراین در اینجا من توصیه طب چینی برای شما، امیدوارم که شما می توانید برخی از بهره مندی از آن را دریافت.

دارو حمام درمانی

پوست یکی از بزرگترین ارگان برای کمک به بدن ما حذف مواد زائد و سموم موفقیت است. مواد مخدر فرهنگ های مختلف چینی خواهد شد را به آب گرم قرار داده است. بیماران یک حمام با راهنمایی پرستار. بنابراین داروهای کمک به بدن ما برای حذف مواد اضافی را از بدن ما به شکل عرق.

میکرو چینی Osmotherapy پزشکی

پزشکی میکرو چینی Osmotherapy یک برنامه جدید از داروهای چینی است. مقایسه درمان غربی، آنها مزایای شرح زیر است:

عوارض جانبی کمتری دارند

تعمیر آسیب کلیوی

بازیابی عملکرد کلیه

بهبود ایمنی

اگر شما می خواهید به دانستن اطلاعات بیشتر در مورد کسانی که درمان برای PKD و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان PKD، شما می توانید ایمیل به ما ارسال کنید، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد تا شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 | نظرات ()